Content is King

Goede fotografie, de juiste toon aanslaan in teksten, rekening houden met zoekmachines en bewegend beeld: allemaal zeer belangrijke zaken. Deze zaken vragen om specifieke kennis vanuit diverse disciplines. Vanuit onze expertise kunnen wij u hierin adviseren. 

Taal & vertalingen

Voor al onze tekstuele wensen, of dit nu SEO-geschreven teksten zijn of een vertaling van een bestaande tekst, wenden wij ons tot LinQuake. Samen met een tekstschrijver nemen wij een interview bij u af, om tot de kern van uw verhaal te geraken. Dit wordt omgezet in een lekker lopende tekst, die ook nog eens volledig ‘SEO proof’ is. Tekstschrijven is een vak apart, waarbij de schrijver zich moet inleven in het werkgebied, op de hoogte moet zijn van alle SEO-factoren én de juiste toon aan moet weten te slaan bij de doelgroep. 

Een website in meerdere talen is tegenwoordig ook frequente wens en daarom bieden wij deze dienst in samenwerking aan. We kunnen uw teksten in elke gewenste taal laten vertalen.

 

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden

We hebben contact met meerdere fotografen, sterker nog: we hebben er zelfs één in huis. Het gebied ‘fotografie’ is ontzettend breed. Is er behoefte aan productfotografie voor een webshop of is juist een goed beeld voor een homepage of vervolgpagina vereist? Elke fotograaf heeft zijn of haar eigen handtekening en stijl. Wij kunnen de juiste fotograaf voor uw project uitzoeken. 

 

Films, animaties & meer

Bewegend beeld doet het altijd goed. Vooral online. Bij de wens voor het maken van een bedrijfsvideo, een korte film of animaties, schakelen wij iVision in voor al het camera- en montage-werk. De vaardigheden om korte animaties in de vorm van ‘motion graphics’ te ontwikkelen, hebben wij in huis. Met jarenlange ervaring op het gebied van audio/video, kunnen wij u ook met deze tak van sport van dienst zijn.

Behoefte aan creatie?

Maak snel een afspraak!

Afspreken