Alles omtrent e-mail

Op het gebied van e-mail kunnen wij u volledig ontzorgen. Wij bieden e-mail aan op basis van de standaard protocollen IMAP / POP3 / SMTP.

De beste keuze: IMAP

Met IMAP worden alle e-mails en mappen op onze servers bewaard. Het is daarmee de meest veilige manier om te werken. Uw mailbox kan ingesteld worden op elk willekeurig apparaat - zolang het maar een internetverbinding heeft.

Uiteraard kunt u uw e-mail ook altijd via webmail raadplegen.

Heeft u behoefte aan meer functies - zoals een (gedeelde) agenda? Dan kunnen we u ook Exchange aanbieden in samenwerking met ons zusterbedrijf Invision ICT Solutions.

 

Spam, Phishing en Ransomware

Al uw mailverkeer wordt standaard gefilterd door ons uiterst professioneel spamfilter, om alle spam, phishing en ransomware tegen te houden. Dit doen we zowel voor inkomend als uitgaand mailverkeer. Zo bent u extra beschermd tegen alle dreigingen die via e-mail binnen kunnen komen.

Per ongeluk toch een "goed" bericht tegengehouden? Deze kan achteraf eenvoudig worden vrijgegeven uit de quarantaine.

 

Techniek

Al onze domeinen worden standaard voorzien van SPF, DKIM en DMARC records, om spoofing en ander misbruik van uw domeinnaam tegen te gaan.

De routering van e-mail verloopt volledig redundant - zowel voor inkomende als uitgaande mail. Daarnaast worden alle mailboxen dagelijks geback-upped. Zo bent u ervan verzekerd dat er geen enkele e-mail verloren gaat.

Interesse in onze e-mail-oplossing?

Neem gerust contact met ons op!

Stuur een mail