Online Marketing

Worstelt u met de vraag hoe u uw product of dienst meer bekendheid kan geven? U staat zelf voor 100% achter uw bedrijf, maar hoe krijgt u meer bezoekers naar uw website en hoe laat u uw omzet stijgen? Door online marketing op een juiste manier in te zetten, haalt u het maximale rendement uit uw marketing. Dit houdt in dat u de kanalen benut die aansluiten bij uw doelgroep, uw activiteiten blijft monitoren en optimaliseren.

SEO analyse

Goed gevonden worden door zoekmachines, en vooral Google, is essentieel om meer bezoekers te trekken naar uw website. Ruim 95% van alle zoekopdrachten worden via Google uitgevoerd. Het is daarom belangrijk om rekening te houden met deze zoekmachine. 

Met een SEO-analyse meten wij minimaal twintig onderdelen van uw website. Zowel On-page (de inhoud van uw website) als Off-page (de technische achterkant) wordt met behulp van diverse tools door onze SEO-specialist geanalyseerd. Wij presenteren u de uitslag van dit rapport bij u op locatie. U weet direct wat de stand van zaken is van uw huidige website en welke onderdelen voor verbetering vatbaar zijn.

Zoekwoorden onderzoek

Uw product of dienst kent u van A tot Z, maar spreekt u op uw website ook de taal van uw doelgroep? Vaak genoeg spreken we in vaktaal, maar dit is niet de terminologie die uw doelgroep online gebruikt. Hierdoor sluit u niet aan op de zoekvraag. Uw website wordt op dat moment door zoekmachines niet getoond bij veel gebruikte zoekopdrachten. 

Uiteraard wilt u dit voorkomen. Door een zoektermenonderzoek te doen, weet u welke terminologie aansluit bij uw product of dienst. Door deze toe te passen op uw website stijgt u in de zoekresultaten, want de zoekmachine koppelt uw website nu wél aan de zoekvraag.

SEO tekstschrijver

De moderne technologie, met name bij online teksten, vereist echter ook kennis van gebruiksmethoden om ‘Search Engine’ geoptimaliseerd (SEO) te kunnen schrijven. Onze SEO tekstschrijver zorgt ervoor dat uw teksten goed vindbaar zijn en bovenal dat ze prettig leesbaar zijn. 

Webteksten schrijven

U weet precies wat u wilt vertellen en dagelijks praat u over uw business, maar om het prettig leesbaar voor het web op te tekenen is een ander verhaal. Dat is het moment dat onze tekstschrijver om de hoek komt kijken. Bij copywriting komt meer kijken dan alleen foutloos schrijven. Het vereist een combinatie van vaardigheden, technieken en kennis. In het geval van marketing uitingen is het ‘wervend’ kunnen schrijven een eerste vereiste.

Stilstand is achteruitgang

Uw website SEO-proof houden is een continue proces. Niet voor niks staat de -O- voor optimalisatie. Wilt u dat uw website voor extra bezoekers zorgt dan is optimaliseren van belang. Wij houden u maandelijks op de hoogte van de ontwikkelingen en sturen bij waar nodig. Indien gewenst presenteren wij per kwartaal de vorderingen, zodat u altijd op de hoogte blijft van de gang van zaken.

SEA

Search Engine Advertising is een extra manier om meer bezoekers op uw website te krijgen. Dit kan via Google Ads zijn, maar ook via Social Advertising. Onze online marketeers zijn gespecialiseerd in het analyseren van uw doelgroep, hierdoor kunnen wij vaststellen welke kanalen het best ingezet kunnen. Met SEA kan heel doelgericht de doelgroep worden aangesproken. Maandelijks bieden wij u inzicht in de behaalde resultaten en worden nieuwe stappen besproken. 

Campagnes optimaliseren

SEA begint pas zodra de campagnes live staan. Onze SEA specialist monitort en optimaliseert continu uw campagnes. Door A/B-testen onderzoeken we voor u wat wel en niet werkt. 

 

Wilt u meer weten over online marketing?

Neem gerust contact met ons op!

Stuur een mail