Inhaakkalender 2020 gratis downloaden

Wat leuk dat u interesse heeft in de Fastware Inhaakkalender 2020! Vul het formulier in en u ontvangt de kalender in uw mailbox! Wij wensen u heel veel plezier met inhaken!

Contentkalender aanvullen met sterke inhakers

Zoekt u extra inspiratie voor uw marketinguitingen? Inspelen op het nieuws is één manier. Maar met een inhaakkalender kunt u uw contentkalender vooraf al deels vullen. Op de Fastware Inhaakkalender 2020 staan per week meerdere onderwerpen waar u op kunt inhaken. Houd daarbij met de volgende punten rekening:

  • Kies enkel inhakers die passen bij uw organisatie
  • Leg het verband met uw organisatie
  • Wees kort, maar krachtig
  • Breng uw publiek in beweging met een call-to-action
  • Maak uw marketinguitingen meetbaar

Met de Fastware inhaakkalender 2020 vergeet u komend jaar geen belangrijke dag. Van de F1 Grand Prix in Zandvoort tot de opening van de Keukenhof en van Pi-dag tot Blue Monday. De kalender bevat luchtige dagen als Warme Truiendag, Fiets naar je Werk Dag en Trouw aan jezelf Dag. Maar ook serieuzere dagen als de laastste dag voor de belastingaangifte en de start van de Week van het Vergeten Kind.

Wij wensen u veel plezier met het bedenken van geslaagde inhakers. Vul onderstaand formulier in en download de gratis Fastware Inhaakkalender 2020.

Inhaakkalender 2020 downloaden
* = verplicht

Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat we uw gegevens (uitsluitend) gebruiken om contact met u te kunnen opnemen n.a.v. uw aanvraag. Meer informatie kunt u vinden in onze privacyverklaring.