Servero-natuurlijk-lekker_header

Servero

Servero houdt zich bezig met conserveren van groenten en fruit. De ambitie is om groente en fruit zo puur mogelijk te houden en de smaak en het gezonde van vers zo dicht mogelijk te benaderen. Daarbij treedt Servero graag buiten de gebaande paden. Om echt te vernieuwen moet je tenslotte dingen anders durven doen. 

Van product naar merk

Servero.nl is ooit begonnen als product website waarin ‘100% Natuurlijke Appelmoes’ de boventoon voerde. Zowel als prominentste product, als de gehele uitstraling van de website. Ondertussen zijn er meerdere producten bijgekomen en daarmee is Servero meer dan alleen dat potje appelmoes. En dat moet ook de website uitstralen. Het merk Servero moet worden beleefd op de website en blijven hangen, zodat de consument uiteindelijk de producten in de winkel aankoopt. 

Servero-portfolio_Laptop
Servero-portfolio_Mobiel

Ontwerpen op meerdere niveaus 

Om een website te herpositioneren begin je met het doel en de doelgroep als uitgangspunt. Vervolgens wordt daar de structuur, het interactieontwerp, het visuele ontwerp en ook de content op aangepast. “Om de herpositionering door te voeren hebben we kritisch gekeken naar de opgezette structuur en bijbehorende inhoud. Tegelijkertijd is de visuele uitstraling getoetst met de meeste recente uitingen. Als doelgroep hebben we ons gericht op het hele gezin met thema’s als gezelligheid en familiegevoel met ‘Natuurlijk, de lekkerste’ als de kernboodschap,” aldus Stefan van Isselt, Interactie Ontwerper bij Fastware.  

Nadat het visuele ontwerp is goedgekeurd, is de website dynamisch en volledig werkend gemaakt. Daarbij is rekening gehouden met de meest gangbare browsers, de leesbaarheid voor zoekmachines en een responsive ontwerp. 

Blijft de website van jouw organisatie onopgemerkt?

Laat de website van jouw organisatie, bedrijf of merk meegroeien in de behoeften van de doelgroepen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende groeisessie. 

Hosting
Interactie ontwerp
Redactie
Responsive
SEO
Strategie
Visueel ontwerp
Website
Servero-natuurlijk-lekker_footer

" Fastware doet haar naam ook eer aan als samenwerkingspartner.

Ze schakelen snel en denken mee met je als klant.

Wij zijn 100% tevreden :-D "

Livia Heesters, Brand Manager Servero