Omdat bouwen ook anders kan!

Onlangs hebben wij de nieuwe website voor onze klant BMVV Bouwmanagers live gezet! Bij het opstellen van de nieuwe teksten is er goed rekening gehouden met SEO. Met de implementatie van een nieuwe rekentool kan met enkele klikken een prijsindicatie opgevraagd worden. Onze portfolio-module heeft ook een mooie plaats gekregen in de vorm van de referentie-pagina's.

Klantwens

Zichtbaar en vindbaar

We werden benaderd door BMVV om hun website een professionaliseringsslag te geven. De wens was dan ook om beter zichtbaar en vindbaar te worden. Voor de zichtbaarheid was het inzetten van een moderne website en social media gewenst. Organische vindbaarheid was een prioriteit.

Oplossing

Een ander perspectief

Omdat BMVV vanuit een ander perspectief kijkt naar de manier van bouwen en plannen, kunnen zij telkens weer zorgen voor grote besparingen. Dit perspectief hebben wij door middel van schuine vlakken terug laten komen. Als 'lead generator' hebben wij de calculator ontwikkeld, waarmee de bezoeker heel snel kan zien waar hij aan toe is. Alle teksten zijn geschreven door onze partner LinQuake.

Opdracht details

Strategie & Structuur
SEO Tekstschrijven
Interactie & Visueel ontwerp
Calculator

Opdrachtgever

BMVV Bouwmanagers
www.bmvv.nl

Wilt u ook een website?

Mail ons uw aanvraag

Stuur email