Van Bellen Wind & Snow

Een gevestigde naam in de werelden van het snowboarden in de winter en het surfen in de zomer. Seizoensgebonden producten aanbieden, maar toch het hele jaar door zaken doen. Een mooi fysieke winkel in het pitoreske Willemstad, in combinatie met een onmisbare online winkel, die verzorgt wordt door de webshop-oplossing van Fastware.

Klantwens

Controle & Inzage

Al jaren wordt er door deze klant gebruik gemaakt van de webshop-oplossing en ook de koppeling met het kassasysteem was al mogelijk gemaakt. Onlangs onstond de vraag om ook inzicht te krijgen in de voorraad. Dit klinkt eenvoudig, maar heeft nog veel voeten in de aarde. 

Oplossing

Voorraad: up-to-date

Van Bellen Wind & Snow is al jarenlang een klant met een goed lopende webshop. De webshop is niet de enige oplossing die we voor deze klant aanbieden, Fastware doet nog veel meer om een complete oplossing te bieden: de webshop is gekoppeld met het kassasysteem in de winkel en het administratie-systeem is sinds kort ook gekoppeld met onze voorraadmodule. Onlangs is ook de .BE-webshop live gegaan, een gedupliceerde webshop speciaal voor de Belgische markt. De volledige data in de catalogus wordt voor zowel de NL als de BE webshop vanuit één systeem beheerd en gesynchroniseerd. Daarmee bieden we Van Bellen Wind & Snow een solide oplossing voor hun offline en online business.

Opdracht details

Strategie & structuur
SEO-teksten schrijven
Interactie- & visueel ontwerp
CSS-animaties

Opdrachtgever

Van Bellen Wind & Snow
www.vanbellen.nl
www.vanbellenwindensnow.be

Wilt u ook een webshop?

Mail ons uw aanvraag

Stuur email