Osbo Autoparts

Osbo Autoparts in Roosendaal levert auto-onderdelen aan een groot aantal bedrijven in deze regio. Dit betreft zowel merk-onderdelen, alsook universele onderdelen. Deze klant maakte al langer gebruik van de producten en diensten van Fastware. Onlangs ontstond de wens om de online catalogus van Osbo, waar bedrijven onderdelen kunnen bestellen, een visuele en technische opfrisbeurt te geven.

Klantwens

Onderdelen bestellen, van onder de auto

De wens was om de bestaande catalogus, die alleen op desktop computers gericht was, mobielvriendelijk te maken. In onze taal: een 'responsive' ontwerp. Daarnaast mocht de nieuwe catalogus visueel matchen met de primaire website en van een moderne look voorzien worden.

Oplossing

Een veilige, responsive catalogus

Fastware heeft alle input verzameld, gekeken naar wat al goed functioneerde in de oude catalogus en heeft vernieuwing toegepast in de nieuwe omgeving. De catalogus is afgeschermd en alleen bedoeld voor bedrijven met een goedgekeurd account. Vanuit deze catalogus kunnen klanten nu vanaf hun mobiele telefoon elk denkbaar onderdeel bestellen. Deze functionaliteit werd in een passend, nieuw jasje gestoken.

Opdracht details

Interactie- & visueel ontwerp
PHP
Javascript

Opdrachtgever

Osbo Autoparts
www.osbo.nu

Wilt u ook een webapp?

Mail ons uw aanvraag

Stuur email