Sittingimage

Wonen is beleven, binnen, buiten, maar ook zeker online. Ook het oriënteren op zaken die zich in de tuin afspelen start tegenwoordig veelal online. In de nieuwe webshop van Sittingimage presenteren we de exclusieve collectie tuinmeubelen met de focus op daar waar het om draait.

De klantwens

Inspiratie en online bestellen

Ons uitganspunt bij dit project was het samenvoegen van webshop en website waarbij inspiratie en online bestellen elkaar vinden. Voorheen had men bij Sittingimage een losse website met als doel inspiratie bieden over de mogelijkheden van exclusieve tuinmeubelen voor terras, balkon, veranda of buitenverblijf. Daarnaast was er een losse webshop waarop men de daadwerkelijke collectie meubelen kon bestellen. Zo ontstond de vraag om de krachten van deze twee websites te bundelen in een nieuwe geoptimaliseerde webshop volledig gericht op de eindklant.

Onze oplossing

Focus op de collectie

Een nieuwe webshop waarbij groot en aantrekkelijk beeldmateriaal centraal staat. Op basis van de verschillende collecties wordt de bezoeker geïnspireerd over de mogelijkheden. Doordat de collectie op verschillende manieren wordt gepresenteerd verlagen we de drempel voor aankopen. Wanneer de klant dan daadwerkelijk zover is dat hij of zij graag wil bestellen, dan is belangrijke informatie als levertijd en maatvoering (in de vorm van downloads) eenvoudig op te vragen.

Opdracht Details

Strategie & structuur
Interactie- & visueel ontwerp
Webshop implementatie

Opdrachtgever

Sittingimage
www.sittingimage.com

Wilt u ook een webshop?

Mail ons uw aanvraag

Meer informatie over webshops