All Inn Traditional

Het eeuwenoude principe van “pijl en boog” door vertalen naar een moderne online shop compleet met snelkassa voor in de winkel. Dat is wat we hebben gedaan voor All Inn Traditional. Het uitgebreide assortiment bogen, pijlen, doelen, pezen en accessoires heeft een plaats gekregen in een geheel nieuwe webshop. Tevens ontwikkelden we een online reserveringssysteem voor het boeken van activiteiten.

Klantwens

Een eeuwenoude traditie online brengen

"Breng ons assortiment op een gebruiksvriendelijke manier naar een nieuwe webshop omgeving. Zorg daarbij voor een eenvoudig en door ons zelf te beheren systeem waarbij rekening gehouden wordt met de specifieke wensen voor ons type product, namelijk traditionele handboogsport." Deze gedachte stond centraal tijdens de realisatie van dit project.

 

 

Uitbreiding

Reserveringssysteem

Naast de nieuwe webshop ontwikkelden we ook een website speciaal voor de belevenis van het boogschieten. Hier kunnen trainingen, cursussen of bedrijfsuitjes worden geboekt via een op maat gemaakt online reserveringssysteem. Via het systeem stelt u zelf uw bezoek samen en boekt u eenvoudig aanvullende arrangementen zoals een lunch of BBQ. In de beschikbaarheidskalender ziet u direct op welke dagen u terecht kunt en welke dagdelen er nog vrij zijn.

 

Onze oplossing

Terug naar de natuur

De handboogsport wordt veelal in bosrijke omgevingen uitgeoefend. Onze uitdaging was "het gevoel" wat men hiervan krijgt naar online te vertalen. Er is in het ontwerp dan ook gebruik gemaakt van kleuren die men veelal in het bos terug kan vinden. De combinatie tussen moderne functionaliteit en de traditionele look en feel van deze shop maken het tot een succes.

 

 

 

 

 

Opdracht details

Strategie & structuur
Interactie- & visueel ontwerp
CSS-animaties
Implementatie Snelkassa

Opdrachtgever

All Inn Traditional
www.all-inn-traditional.nl

Wilt u ook een webshop?

Mail ons uw aanvraag

Stuur ons een e-mail