Natuurlijk de lekkerste

Servero heeft in het jaar 2018 een nieuw product gelanceerd: 100% Appelmoes. Eindelijk is er een appelmoes die heerlijk smaakt zonder toegevoegde suikers. De website en alle andere communicatie dient "Natuurlijk de lekkerste" uit te stralen.

De klantwens

Natuurlijke uitstraling

De website moest in lijn liggen met de 'brand story' van Servero. Een nieuwe speler op de markt, die inspeelt op het teveel aan suiker wat de consument dagelijks binnen krijgt. Door een nieuw procedé is het Servero gelukt om Appelmoes te produceren zonder toegevoegde suikers, maar met behoud van smaak (niet onbelangrijk). De sfeer van appels en de boodschap "Natuurlijk de lekkerste" moesten terug komen in de website.

Onze oplossing

Vormgeving puur natuur

Wij hebben de vertaalslag gemaakt op basis van de gezette huisstijl en in de lijn van 'puur natuur'. Dit komt terug in de vorm van appels, de kleurstelling, juten zakken en houten kistjes. Daarnaast heeft Fastware in samenwerking met onze partner Ompro een zoektermen-analyse opgezet waarmee de tekstschrijvers van Servero aan de slag konden. 

Opdracht details

SEO-analyse
Interactie- & visueel ontwerp
Responsive 

Opdrachtgever

Servero
www.servero.nl

Wilt u ook een website?

Mail ons uw aanvraag

Stuur email