Spamfilter

Goed beveiligd tegen spam, virussen, phishing en ransomware.

Werking

Wanneer u het Fastware spamfilter gebruikt, worden alle e-mailberichten gescand op spam, phishing, virussen en ransomware. Ook bijlagen van berichten worden gescand, en links naar webpagina's.

De spamfilter werkt zo goed dat vrijwel 100% van de berichten correct wordt geclassificeerd als spam of geen spam. U heeft er dan ook verder vrijwel geen omkijken naar.

 

Quarantaine

Mocht een legitiem e-mail bericht toch onverhoopt worden tegengehouden, dan komt deze in de quarantaine terecht. Hieronder worden 2 manieren beschreven om de e-mails in de quarantaine in te zien en vrij te geven.

Via spamfilter portal

U kunt inloggen op de spamfilter via https://spamfilter.fastware.nl/. Heeft u nog geen account, dan kunt u klikken op de button "Haal inloglink op" om een account aan te maken.

Na inloggen kunt u de quarantaine raadplegen via de link "Spam quarantaine".

spamfilter+Fastware

 

Via dagelijkse overzichts-email

Deze overzichts-mail ziet er als volgt uit:

spamfilter-overzicht

Wij adviseren om enkel de link "Vrijgeven" of "Vrijgeven en trainen" te gebruiken.

Let op: het is mogelijk dat u niet elke dag dit overzicht ontvangt. Het quarantaine-overzicht wordt enkel verzonden indien er ook daadwerkelijk berichten in quarantaine geplaatst zijn.

Het inschakelen (of uitschakelen) van dit dagelijkse overzicht kan Fastware voor u instellen, of u kunt dit zelf instellen via de spamfilter portal.

Komt u er niet uit?

Neem gerust contact met ons op!

Stuur een mail