Design

Interactieontwerp en visueel ontwerp.

Het ontwerpen van uw online oplossing is een combinatie van visuele uitstraling en interactieve elemenenten. Naast uw wensen houden we rekening met uw klant. Door onszelf in uw klant te verdiepen kunnen we een webdesign creëren die aansluit bij uw doelen.

Interactieontwerp

Wanneer het doel van uw online oplossing bepaald is, gaan we aan de slag met het interactieontwerp. Het interactieontwerp is het vertalen van uw doelen naar 'taken' (bijvoorbeeld het invullen van het contactformulier). Tijdens het interactieontwerp draait het voornamelijk om het gat tussen mensen en machine zo klein mogelijk te maken. 

Gebruiksvriendelijkheid en gebruiksgemak staan voorop tijdens het interactieontwerp. Wij zorgen ervoor dat de bezoekers de 'taken' zo eenvoudig mogelijk uit kan voeren om het doel van uw online oplossing te behalen.

Visueel ontwerp

Na het interactieontwerp starten we met het visueel ontwerp. Tijdens het visueel ontwerp zorgen we ervoor dat uw huisstijl herkenning geeft aan uw bezoeker. Een slim ingestoken visueel ontwerp kan leiden tot conversieverhoging door de bezoeker te sturen op basis van uw doelen.