Online marketing

Geef uw bedrijf online meer bekendheid.

Worstelt u met de vraag hoe u uw producten of diensten meer bekendheid kan geven? Door actief met online marketing aan de slag te gaan en het op de juiste manier in te zetten kunt u uw bedrijf online naar een hoger niveau tillen. De klantreis is hierin belangrijk. Wij bekijken de verschillende fases van de klantreis van uw bedrijf en vormen op basis van uw doelen een strategie. 

SEO

Goed gevonden worden door zoekmachines, en vooral Google, is essentieel om meer bezoekers te trekken naar uw website. Met een SEO-analyse meten wij minimaal twintig onderdelen van uw website. Zowel On-page (de inhoud van uw website) als Off-page (de technische achterkant) wordt met behulp van diverse tools door ons geanalyseerd. U weet direct de stand van zaken van uw huidige website en welke onderdelen voor verbetering vatbaar zijn. 

SEA

U kunt ook tegen betaling met een advertentie hoog in de zoekresultaten komen. Naast een eenvoudige tekstadvertentie is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een Shopping campagne of een Display campagne te laten creëren. Weten wat het adverteren via Google (of een andere zoekmachine) met zich meebrengt en wat de kosten hiervan zijn? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Social Advertising

Een andere vorm van online marketing is Social Advertising. Social Advertising wordt vaak om een andere reden ingezet dan Search Engine Advertising. Social Media gebruikers zitten, vaker wel dan niet, aan het begin van de Customer Journey. Social Advertising kan bijvoorbeeld ingezet worden om potentiële kopers/afnemers inspiratie op te laten doen of ze kennis te laten maken met uw bedrijf.

Officieel Google Partner

Door aan verschillende eisen te voldoen mogen wij ons officieel Partner noemen van Google. Het toont aan dat we vaardigheden en expertise hebben op het gebied van Google Ads: 

  • Maximaal succes! Wij hebben een optimalisatiescore van meer dan 70% op onze campagnes.
     
  • Wij helpen onze relaties voortdurend om nieuwe groeimogelijkheden te vinden en succesvol te blijven met Google Ads
     
  • Onze specialisten hebben kennis van de nieuwste Google Ads-producten en-oplossingen en zijn gecertificeerd.