PHP Developer / programmeur 

Richt je cv en motivatiebrief aan Anja van den Berg via sollicitatie@fastware.nl.

Functieomschrijving

40 u/week

De klant loopt met zijn organisatie tegen een probleem aan. Gelukkig denk jij in oplossingen en zet jij je tanden in deze uitdaging. Met de juiste toolset van frameworks of CMS bouw jij een website, webshop of applicatie, precies op maat voor de klant.

Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Lees dan snel verder.

In jouw rol als Developer ontwikkel je niet alleen webapps, websites en webshops, maar je helpt ook mee met het continue inspelen op de actualiteit van het vakgebied, innovatief bezig zijn, het delen van kennis met collega’s en het voortdurend verhogen van de efficiëntie van onze softwareontwikkeling. Jouw ideeën en bijdragen hieraan zijn dan zeer van belang!

Fastware is inmiddels al bijna 20 jaar succesvol actief vanuit hartje Bergen op Zoom. Onze kernwaarden zijn: deskundig, integer, dienstbaar en verbindend. Fastware maakt een groeispurt door, wat maakt dat jij als developer bij kunt dragen aan verdere professionalisering, automatisering en efficiëntie van het bedrijf. Er is voldoende ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling, maar ook jezelf verder ontplooien en up to date houden d.m.v. cursussen en trainingen is een belangrijk onderdeel.

Herken jij je hierin en wil jij je steentje bijdragen aan ons bedrijf en de software die we voor klanten maken en inzetten?

Hebben we een klik?

De door ons gemaakte producten faciliteren we exclusief in onze eigen hostingomgeving. Waarbij we onze klanten van alle gemakken kunnen voorzien, denk aan hosting, e-mail, domeinnaamregistratie, SSL Certificaten en dergelijke.

Fastware bestaat uit een club zeer gemotiveerde en deskundige collega’s die als een zelfsturend team hard aan de slag gaat voor onze gewaardeerde klanten. Prettige samenwerking, korte lijnen en goed contact met de klant, dat vinden we belangrijk. We werken graag samen met onze klanten en onze partners om tot een mooi, goed werkend eindresultaat te komen.

Je komt terecht in een klein, professioneel en gezellig team. Iedereen werkt vanuit zijn of haar specialisme. Samen bouwen we dag in, dag uit aan de mooiste websites, webshops en webapps.

Fastware is één van de bedrijven onder de Selus Holding. Hierbij wordt nauw samengewerkt met onze collega’s van de zusterbedrijven: Invision ICT Solutions, Cloud4Sure, Next Lease en BeBetter.

Jij ook en breng je het volgende mee?
 • Gezond verstand (HBO werk- en denkniveau)
 • Relevante werkervaring (minimaal 2 jaar)
 • Technische vaardigheden PHP, (My)SQL, HTML, CSS & JavaScript zijn een must
 • Empathisch vermogen (Inleven in onze relaties en de eindgebruiker)
 • (Aantoonbare) ervaring met onderstaande is een pré:
  • open source CMS zoals: Drupal, Wordpress
  • open source frameworks zoals: Symfony, Laravel en React
  • webservers, Dev Ops, Mail, Linux, Adobe Creative Suite
Wat bieden we jou?
 • Uitdagende functie met veel zelfstandigheid
 • Serieuze ruimte voor creativiteit, kennisdeling en eigen initiatief
 • Deskundig team van ontwerpers & ontwikkelaars
 • 40-urige werkweek (in overleg nader te bepalen)
 • Fijne werkplek in het centrum van Bergen op Zoom / op loopafstand van het station
 • Gezellige collega’s
 • Ruimte voor zelfstudie
 • Passend salaris én bijbehorende vakantiedagen

Uiteraard ligt het zwaartepunt op backend, maar zo af en toe kunnen er ook andere taken bij komen. Dit geldt voor ons allemaal. Ons succes is daarom een echte teamprestatie. Hier ligt ook meteen onze kracht: een team dat een website, shop of app écht samen bouwt. Wij vinden jouw persoonlijke ambities, je match met het team en persoonlijkheid minstens zo belangrijk als je kennis of ervaring. Bij Fastware krijg je volop ruimte voor nieuwe initiatieven, ideeën en persoonlijke ontwikkeling.

Serieuze interesse?

Richt je cv en motivatiebrief aan Anja van den Berg: sollicitatie@fastware.nl. Ze zal je sollicitatie verder in behandeling nemen. Heb je nog vragen? Dan mag je uiteraard ook altijd even bellen naar 0164 – 23 02 10.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.