Praktijkcases

Online nieuwsbrievenmodule

Ik wil graag mijn (potentiële) klanten eenvoudig op de hoogte houden van interessante aanbiedingen of wetenswaardigheden van mijn bedrijf. Hoe doe ik dit zonder dat er te veel tijd in gaat zitten en dat het me te veel kost.

Lees verder

Webshop

Wanneer u producten verkoopt (en dit hoeft niet perse in een winkel te zijn) kunt u overwegen om uw producten via internet te gaan verkopen. De online aankopen stijgen nog steeds, wat betekent dat steeds meer mensen (ook) online producten aanschaffen.

Lees verder

Online administratie module

Nuon Beveiliging wil de administratieve handelingen van haar medewerkers terugdringen. Hoe kunnen zij dit realiseren zonder in te leveren op kwaliteit?

Lees verder

Veilingmodule

De heer Robert Wellens van Succulent Tissue Culture biedt via zijn webshop internationaal ‘succulenten’ aan. Onder deze zelf gekweekte vetplanten en cactussen bevinden zich zeer bijzondere en unieke exemplaren. Hoe kan er via de website nog meer omzet gegenereerd worden?

Lees verder

Website onderhoud

Het ontbreekt de heer Van Til van De Volksabdij Onze Lieve Vrouwe Ter Duinen aan de tijd om zijn website te onderhouden. Toch wil hij dat de website actueel blijft, zodat bezoekers dewebsite blijven bezoeken.

Lees verder

Enquete module

Mevrouw Van den Plas van Bungalow en Villa park Familyland wil meer weten over de behoeftes van haar gasten. Een onderzoek, waarbij zij haar gasten vraagt om formulieren in te vullen en deze daarna terug te sturen, is echter tijdrovend en levert weinig respons op. Kan zij op een andere manier de gewenste informatie inwinnen?

Lees verder

Online catalogus generator

Een full colour catalogus geeft uw klanten een aantrekkelijk overzicht van uw productenaanbod. Echter hangt daar wel een stevig prijskaartje aan.

Lees verder

TNT barcode module

Mijn webshop loopt als een trein. Daardoor verzend ik nu meer dan 20.000 pakketjes per jaar. Is er een manier om de verzendkosten enigszins binnen de perken te houden?

Lees verder

Koppeling tussen website en ERP systeem

OSBO Autoparts uit Roosendaal wordt veelvuldig gebeld door klanten die een bestelling willen plaatsen of die informatie willen hebben over een lopende order. Die telefoontjes vragen nogal wat energie. Is er een andere manier om de klanten op de hoogte te houden over de status van hun bestellingen?

Lees verder

Online marketing

Hoe kom ik met mijn website zo hoog mogelijk in de zoekmachines?

Lees verder

CMS

De website van Rowac heeft vooral als doel informatie te verschaffen aan de bezoeker van de website. Hoe blijft deze informatie up-to-date?

Lees verder

Gerelateerd