Fastware als één aanspreekpunt

Bij het bedenken, ontwerpen, bouwen, hosten, onderhouden en verbeteren van uw website komt redelijk wat kijken. Één aanspreekpunt ontzorgt en bespaart u veel tijd. Fastware biedt u al deze zaken onder één dak.

Domeinnaamregistratie

Fastware is erkend partner van diverse registrar-organisaties, waaronder de SIDN. Hierdoor kunnen wij domeinnamen rechtstreeks voor u registreren zonder tussenkomst van externe partijen. Zo is het beheer van uw domeinnaam en DNS in goede handen. Tevens ondersteunen we DNSSEC voor extra beveiliging van uw DNS.

Toch zelf uw DNS beheren? Hiervoor kunnen wij u toegang verlenen tot ons gebruiksvriendelijke servicepanel.

Meer informatie

 

SSL-Certificaten

Dit certificaat zorgt voor het groene vinkje of slotje voor een URL. Waarom is dit belangrijk? Los van het feit dat het vertrouwen uitstraalt en goed beoordeeld wordt door Google, zorgen dit er ook voor dat bijvoorbeeld alle ingevulde gegevens op een gedegen manier versleuteld worden. Een essentieel onderdeel van het integer omgaan met persoonsgegevens. Wij leveren elke website & webshop standaard op met een SSL-certificaat. 

Meer informatie

 

Veilig uw e-mail versturen?

Om professioneel over te komen is een e-mail adres met de URL van uw eigen bedrijf natuurlijk wel zo sterk. Ook dit hoort bij het pakket dat wij aanbieden. Een volledige e-mailomgeving met een SPAMfilter en een automatische back-up, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Neemt u al e-mail bij ons af? Klik dan hier voor de juiste instellingen.

Meer informatie

 

Hosting van uw website of eigen VPS

Fastware heeft veel kennis en ervaring in huis op het gebied van Linux systeembeheer, hosting en beveiliging. Een dedicated VPS behoort ook tot de mogelijkheden.

Fastware beschikt over een eigen (cloud)platform, waarop alle diensten zijn ondergebracht. Alle diensten zijn in eigen beheer, wat ten goede komt aan de stabiliteit en veiligheid van ons platform.

Meer weten?

Bekijk de hostingdiensten

 

Van tekst tot video

Een website en een webshop bouwen behelst al een aantal disciplines. Het vullen van de website echter ook. Daarom bieden wij, met behulp van professionele partners, een aantal aanvullende diensten aan, zoals: (SEO)tekstschrijven, fotografie en video. Zo krijgt u een volledige website die bij uw behoeften en wensen past.

Contentcreatie

Interesse in onze diensten?

Neem direct contact met ons op!

Contactformulier