Marketing

Grip op succes met online marketing

Resultaat uit je online marketing acties en controle over je budget. Online succes is afhankelijk van verschillende factoren. Wij maken online succes bereikbaar door deze factoren te optimaliseren en door op het juiste moment de juiste content en kanalen in te zetten die passen bij jouw strategie, doelen, doelgroepen en budget.

 • SEO zoekmachine optimalisatie

  Goed gevonden worden door zoekmachines is een continu proces. Zoekmachines plaatsen de websites bovenaan die het meest relevant en gebruiksvriendelijk zijn. Er zijn veel factoren die daar invloed op hebben. Relevante, kwalitatief goede content met daarin de juiste zoekwoorden is een belangrijke factor. Daarnaast pakken wij ook andere cruciale factoren aan, variërend van website-architectuur tot doordachte meta-tags en technische optimalisaties. Zo klim je hoger op in de zoekmachines én verbeter je de gebruikerservaring.

 • SEA online
  adverteren

  Wij ontwikkelen strategieën die gericht zijn op maximale zichtbaarheid en conversies. De keuze van strategie, tools en kanalen stemmen we af op jouw specifieke doelgroep en doelstellingen. Onze online marketing specialisten zijn bedreven in het voortdurend optimaliseren van jouw resultaten, waardoor een gezonde online groei mogelijk wordt. We laten jouw online aanwezigheid effectief groeien en bloeien, terwijl we de focus houden op het behalen van meetbare successen in lijn met jouw bedrijfsdoelen.

 • Social media
  marketing

  Social media marketing is een krachtige strategie om jouw merk te versterken en in contact te komen met je doelgroep. Wij benutten platforms zoals Facebook, Instagram en LinkedIn om jouw bedrijf te promoten en betrokkenheid te stimuleren. Wij ontwikkelen doelgerichte content, afgestemd op jouw doelstellingen, en implementeren effectieve campagnes om de zichtbaarheid te vergroten. We luisteren naar de behoeften van je doelgroep en volgen trends om zoveel mogelijk impact te maken.

 • CRO Conversie
  optimalisatie 

  Conversion Rate Optimization (Conversie Ratio Optimalisatie), ofwel de conversie zo hoog mogelijk te maken door daar op aan te sturen. Door bepaalde doelen te stellen voor bezoekers op jouw website bepalen we de conversies. Dit kunnen allerlei acties zijn, zoals iets toevoegen aan het winkelmandje, product afrekenen, iets downloaden, formulier invullen, inschrijven op nieuwsbrief, een bepaald artikel lezen, enz. We kunnen jouw bezoekers meer van deze doelen laten behalen door te experimenteren en te meten.

 • E-mailmarketing &
  marketing automation

  Met e-mail marketing heb je directe interactie met je doelgroep met een persoonlijke benadering en zijn de prestaties van je e-mailcampagnes meetbaar. Marketing automation voegt een extra dimensie toe door het automatiseren van gepersonaliseerde communicatie op basis van het gedrag van de ontvangers. De efficiëntie wordt hierdoor verhoogd en ook de relevantie van de boodschap vergroot. Je bouwt op deze manier een diepere connectie met je doelgroep. Door inzichten kun je blijven optimaliseren voor betere resultaten. 

Ga jij voor meer bezoekers en resultaat?

Wil je iets met online marketing, maar je weet niet hoe of wat? 

Ontdek het met Wessel