Techniek

Technisch vernuft schuilt overal achter

Onze passie ligt in het creëren van digitale oplossingen die niet alleen functioneel en innovatief zijn, maar ook naadloos integreren in het bestaande online landschap. Samen met jou bedenken we de beste oplossingen om te bereiken wat jij of jouw gebruikers nodig hebben. Met onze techniek maken wij het waar en bereiken we jouw doelen.

 • Websites & shops

  Diensten of producten aanbieden, leads genereren, een portfolio exposeren, verhalen delen: met een website of shop zijn er talloze mogelijkheden. Wij ontwikkelen websites die visueel aansluiten bij jouw huisstijl, een digitaal verlengstuk zijn van de onderneming en daarmee doel en doelgroep bij elkaar brengen. Onze sites zijn gebruiksvriendelijk, betekenisvol en uniek. Ze worden gebouwd met bewezen techniek en gehost in een uiterst veilige en stabiele omgeving.

 • Webapps

  Breng jouw online dienstverlening naar een hoger niveau met onze op maat ontwikkelde webapps. Of je nu behoefte hebt aan een complexe boekingsapp of een gestroomlijnde beheertool, wij leveren intuïtieve en krachtige webapplicaties die naadloos aansluiten op de behoeften van jouw bedrijf en gebruikers. Digitalisering van processen zorgt voor veel mogelijkheden en levert voordelen op, zodat je competitief kan blijven of zelfs voorop kunt lopen als onderneming.

 • Hosting, email & SLA

  Jouw nieuwe of bestaande website moet altijd bereikbaar en snel toegankelijk zijn. Je bent zorgeloos online met onze oplossingen als; hosting-, e-mail- met een service level agreement (SLA). Wij bieden betrouwbare hosting voor websites en webshops, professionele e-mailadressen onder jouw domeinnaam en heldere SLA's die uptime en ondersteuning garanderen. Veiligheid en stabiliteit staan voorop, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw bedrijf.

 • API koppelingen

  Laat verschillende systemen en applicaties naadloos samenwerken met onze API koppelingen. Wij ontwikkelen doeltreffende verbindingen die automatisering en gegevensuitwisseling mogelijk maken voor jouw tools en services. Daarmee worden je bedrijfsprocessen efficiënter en verbeter je de gebruikerservaring.

 • Portals

  Breng alle essentiële functies en informatie op één plek samen met een op maat gemaakt portal. Of het nu gaat om een klantenportal, medewerkersportal of leveranciersportal, wij ontwerpen en ontwikkelen gebruiksvriendelijke portals die alle gebruikers een gepersonaliseerde en veilige toegang bieden.

 • Data & rapportages

  Maak geïnformeerde beslissingen met onze data- en rapportagediensten. We helpen jouw bedrijf met het verzamelen, analyseren en visualiseren van data om heldere, begrijpelijke en actiegerichte rapportages te creëren. Krijg diepgaand inzicht in jouw bedrijfsprestaties en ontdek kansen voor groei en verbetering.

Check hier jouw nieuwe domeinnaam!