Alles over Fastware

Een team van specialisten op het gebied van het web. Gevestigd in het centrum van Bergen op Zoom. Onze kernwaarden zijn ‘integer’, ‘dienstbaar’ en ‘deskundig’. Deze drie eenheid vormt voor ons de kern van ons bedrijf: “Samen Werken”. Met elkaar, met onze klanten en met onze partners. 

Achter de schermen

Wij staan liever niet op de voorgrond, dat mogen onze klanten doen. Achter de schermen zijn we wel hard bezig om dit voor onze klanten mogelijk te maken. We bestaan uit een hecht team van specialisten. Op het gebied van ontwerp, techniek & ontwikkeling.

 

Hoe is Fastware ontstaan?

In 1999 ontstaan vanuit de klantwens van onze zustermaatschappij. Klanten wilden wel graag een website. Vanuit die vraag is Fastware opgericht. Begonnen met voor elke klant een maatwerk oplossing aan te bieden en daarmee voor elke klant een eigen CMS. Randzaken zoals ‘domotica’ en … passeerden de revue. En toen kwam de crisis. We hebben de keuze gemaakt om alles af te stoten wat niet web gerelateerd was. Daarnaast is de keuze gemaakt om een eigen CMS te ontwikkelen en deze centraal te hosten en door te ontwikkelen. Elke update die gemaakt wordt profiteert in één keer iedereen van. 

 

Ons beter leren kennen?

Kom gerust eens langs!

Afspreken