Werken bij

Join the club

Werken bij Fastware is werken in Bergen op Zoom met specialisten op het gebied van digitale strategie, webdesign, web development en online marketing. Word jij straks onze nieuwe collega? Bekijk hieronder de openstaande vacatures. 

Staat jouw gewenste vacature niet open, maar wil je je graag aansluiten bij ons? Open solliciteren mag altijd! Vul daarvoor het contactformulier in of mail naar Anja van den Berg. Daarnaast zijn wij ook altijd op zoek naar enthousiaste stagiairs om het team te versterken!

Bel voor meer informatie naar: 0164 23 02 10.

webbureau fastware

Centrum van Bergen op Zoom

Ons kantoor is zeer gunstig gelegen op loopafstand van het centrum én het station van Bergen op Zoom. Je bent vanuit hier ook zo in het park ‘Kijk in de pot’ om even je benen te strekken of je loopt even naar de winkel voor een vers broodje.

Bedrijf met Zeeuwse roots

Met wortels uit de Zeeuwse klei is Fastware in 1999 ontkiemd in hartje Bergen op Zoom tot een zeer compleet webbureau dat ondernemers succesvol online laat groeien. Onze club bestaat uit een handjevol Brabanders maar merendeel is Zeeuws. 

Kom gezellig bij ons werken

Ben je enthousiast geworden van onze vacature? Dan kan je contact opnemen met Anja via a.vandenberg@fastware.nl of 0164 23 02 10. Ze vertelt je graag meer!

Gesprek met Anja