Webshops

Succesvol jouw producten online aanbieden

Producten aanbieden op het web? Gericht tot een niche publiek of juist aan een groter publiek. Regionaal verkopen of aan heel Nederland en daarbuiten? Met onze webshop oplossing beheer je voorraad, heb je controle over je volledige online winkel. Je kunt acties inzetten of op een andere manier de aandacht op een product vestigen. Met een koppeling naar betaalmethodes als Mollie of juist naar vervoerders zoals PostNL bied je jouw producten professioneel aan in een online shop. Wij helpen je met de juiste keuzes te maken en zorgen ervoor dat jouw webshop optimaal gaat presteren en dat deze snel, stabiel en veilig is. Uiteraard in huisstijl met de juiste uitstraling naar jouw doelgroep. Wil jij ook succesvol jouw producten online aanbieden?

 

Typen webshops

De ene webshop is de andere niet. Er zijn verschillende soorten webwinkels. Welk type bij jouw past hangt bijvoorbeeld af van jouw doelgroep, bevoorrading, of je soort producten. Verkeer je in een niche en bied je specifieke producten aan een bepaalde doelgroep of ben je een warenhuis en heb je juist een heel breed aanbod. Met techniek en ontwerp optimaliseren wij jouw webshop die aansluit bij jouw onderneming en doelen. Als je begint met een webshop heb je misschien niet alle opties en capaciteit nodig. Wij zorgen ervoor dat jouw webshop met jou mee kan groeien en door ontwikkelen. Wil je gebruik maken van dropshipping of word je een affiliate? Wij bieden veel mogelijkheden, zodat de shop jouw klanten aanspreekt, gebruikersvriendelijk is en aanzet tot de juiste acties. Aan de achterkant biedt het jouw veel opties en gemak zoals voorraadbeheer, inzichten en rapportages en marketingmogelijkheden in socialmedia en e-mailmarketing, nieuwsbrieven en marketing automation. 

webshopping

Jouw winkel overal toegankelijk

Onze webshops zijn uiteraard 'responsive'. Ze schalen mee naar het apparaat waarop de shop wordt bezocht. In de trein op een mobiele telefoon, op de bank met een tablet of op het werk achter de computer. Jouw webshop is altijd en overal toeganklijk. 

Veilig, snel en betrouwbaar

Wij bouwen onze shops met en op bewezen technieken. Onze systemen worden actief bijgehouden en wij zorgen voor correcte updates voor goede en veilige werking van jouw webshop. Ook ons eigen hosting platform houden wij altijd in topconditie. Daarmee bieden wij een zeer veilige, snelle en betrouwbare omgeving en kunnen wij een hoge 'uptime' garanderen. We kunnen ook jouw bestaande shop verhuizen naar onze hoogwaardige hosting omgeving. Wij optimaliseren jouw webshop waar nodig en onderhouden deze, zodat jouw shop uitstekend kan presteren.

Koppelingen voor nog meer gemak

Een webshop bevat al veel functionaliteit in de basis. Toch kan het zijn dat jij meer wensen hebt. Wil je bijvoorbeeld verzonden pakketten traceren? Of een bepaalde betaalmethode integreren? Dit zijn koppelingen die gemaakt kunnen. Er zijn veel voorbeelden van koppelingen die gemaakt kunnen worden. Zo kun je ook een administratief pakket of andere interne processen koppelen voor meer gemak, overzicht en efficiëntere werkwijze. Wij kunnen daarvoor zelf koppelingen op maat maken of een webapplicatie ontwikkelen. Wij adviseren je over de mogelijkheden die aansluiten op jouw doelen en werkprocessen.