stickers

Online stickers bestellen

Wij blijven lekker plakken

Dé webshop voor alles wat plakt. Het team achter Ontwerpstickers.nl heeft jarenlange ervaring met zo’n beetje alles wat plakt en te bedrukken is, denk aan signing, carwrapping, autobelettering, gevelreclame, stickers, enzovoort. Hun expertise in stickering komt nu online samen.

  • Opdrachtgever
    Ontwerpstickers.nl
  • Onze diensten
    Back-end ontwikkeling, Front-end ontwikkeling
  • In handen van
Bezoek de site
ontwerpstickers.nl
Deel op de socials

Gepersonaliseerde items en producten

Je kunt op Ontwerpstickers.nl ook jouw stickers personaliseren. Dit kan door een compleet eigen ontwerp aan te leveren of door bijvoorbeeld het toevoegen van een bedrijfslogo aan een keuringssticker, het toevoegen van een naam aan een geboortesticker of naamsticker. Het personaliseren van de producten is geïntegreerd in de webshop en kan zo eenvoudig en gebruikersvriendelijk worden besteld.

Voorbereid op online groei

Het platform van Ontwerpstickers.nl is voorbereid op online groei en kan daarmee eenvoudig worden uitgebreid naar meerdere webshops of labels die toegespitst kunnen worden op bijvoorbeeld andere doelgroepen. Het voordeel hiervan is dat de producten, betaling en administratie beheerd kan worden vanuit één centrale omgeving.

Complete webshop in gewenste stijl

Om de producten te beheren, presenteren en om veilige betalings- en verzendmogelijkheden te bieden is er gekozen voor het WooCommerce platform. Het ontwerp voor de webshop is aangeleverd door Ontwerpstickers zelf. Door goede samenwerking met onze opdrachtgever op het designvlak hebben we dit ontwerp en de huisstijl geheel in het WooCommerce platform geïntegreerd en doorgetrokken naar de website. De webshop is ook gekoppeld met het administratiesysteem dat gebruikt wordt. Dit maakt het administratiebeheer eenvoudig en efficiënt.

ontwerpstickers-desktop

Gepersonaliseerde items en producten

Je kunt op Ontwerpstickers.nl ook jouw stickers personaliseren. Dit kan door een compleet eigen ontwerp aan te leveren of door bijvoorbeeld het toevoegen van je bedrijfslogo aan een keuringssticker, het toevoegen van een naam aan een geboortesticker of een naamsticker voor je huis. Het personaliseren van de producten is geïntegreerd in de webshop en kan zo eenvoudig en gebruikersvriendelijk worden besteld.

ontwerpstickers-mobiel

Voorbereid op online groei

Het platform flexibel en voorbereid op online groei. Er kan eenvoudig worden uitgebreid naar meerdere webshops of labels die toegespitst kunnen worden op bijvoorbeeld andere doelgroepen. Het voordeel hiervan is dat de producten, betaling en administratie beheerd kunnen worden vanuit één centrale omgeving.

verbodstickers

Andere succesverhalen