Alles in huis voor het perfecte gerecht!

Passie voor lekker eten en koken

Surprise Kookgerei is een gepassioneerd team van kookliefhebbers die hun passie voor lekker eten en koken willen delen met anderen. Ze voorzien je van hoogwaardige kookgerei waarmee je perfecte gerechten kunt bereiden.

 • Opdrachtgever
  Surprise Kookgerei
 • Onze diensten
  Visueel ontwerp, Online marketing, SEO & SEA, Front-end ontwikkeling, Back-end ontwikkeling
 • In handen van
Bezoek de site
www.surprisekookgerei.nl
Deel op de socials

Een nieuw recept

De historische band van Surprise Kookgerei en Fastware is als een goed bewaard familierecept, waarbij de webshop al verschillende stadia heeft doorlopen. Als een chefkok die een nieuw recept bedenkt, gaat Surprise Kookgerei met Fastware een nieuwe fase in. Samen werd er gezocht naar een meer flexibele en kostenefficiënte benadering.

Door over te stappen van het eigen ontwikkelde webshop platform van Fastware naar het Open Source systeem Wordpress kunnen e-commerce trends snel en eenvoudig gevolgd worden, zonder dat daar meteen kostbare maatwerkzaamheden voor nodig zijn. Functionaliteiten voeg je dan met plugins toe aan je webshop als ingrediënten aan je recept. Als je vervolgens een frisse, moderne smaak toevoegt aan deze digitale creatie, krijg je een nieuwe, toekomstbestendige webshop om je vingers bij af te likken.

Surprise-Kookgerei-de-kookwinkel-die-u-aanspreekt

Met liefde bereid 

Fastware bereidt een overstap naar een nieuw platform of CMS zorgvuldig en met liefde voor. Door de honderden producten automatisch over te hevelen, wordt er veel tijd bespaard doordat men dit niet handmatig hoeft doen. En door het opstellen van een re-directplan, een metadata structuur en toevoegen van structured data schema’s besteden we aandacht aan het behoud van de vergaarde posities in Google. 

surprise-kookgerei-webshop-bezoek

Ingrediënten voor succes

Goede functionaliteiten zijn belangrijke ingrediënten voor succes van je webshop. Zo zijn er ook aan de webshop Surprise Kookgerei een aantal toevoegingen gedaan aan zowel de voorkant voor de gebruiker, als aan de achterkant voor het Surprise Kookgerei-team:

surprise-kookgerei-webshop-responsive
 • Snel-kassa en voorraadbeheer
  Met de ‘snelkassa’ kan Surprise Kookgerei eenvoudig en snel aankopen afronden in de winkel zonder dat ze een klantaccount hoeven aan te maken of uitgebreide gegevens hoeven in te voeren. 
 • Vervoerderskoppeling
  Door een vervoerderskoppeling te implementeren kunnen klanten tijdens het afrekenen uit verschillende verzendopties kiezen, waarbij de verzendkosten worden berekend op basis van de geselecteerde vervoerder en het afleveradres.
 • Kortingscodes
  Met een kortingscode- en giftcardfunctionaliteit kan Surprise Kookgerei eenvoudig gemakkelijk kortingscodes genereren en beheren. Daarnaast zijn er betalingen mogelijk met uitgegeven cadeaubonnen of giftcards.
 • Betalingsmogelijkheden via Mollie
  Door de integratie van Mollie kunnen klanten veilig en snel betalen met verschillende betaalmethoden als iDEAL, creditcard en meer. Dit draagt bij aan een soepele en betrouwbare afhandeling van transacties.
 • Nieuwsbrieven
  Om de klanten van Surprise Kookgerei op de hoogte te houden van nieuwe producten, aanbiedingen en nieuws, heeft Fastware nieuwsbrieffunctionaliteit toegevoegd aan de webshop. Surprise Kookgerei kan nu eenvoudig nieuwsbrieven versturen en beheren om de betrokkenheid van klanten te vergroten.
 • Google Analytics en Consent Mode V2
  Meten is weten. De nieuwe webshop van Surprise Kookgerei heeft Consent Mode V2 geïntegreerd waardoor de privacy van gebruikers wordt gerespecteerd en aan wetgeving wordt voldaan. Met behulp van Google Analytics 4 (GA4) zijn belangrijke statistieken en rapporten inzichtelijk, zoals het aantal bezoekers, conversies, en het gedrag van klanten, om zo de prestaties van de webshop te optimaliseren en te verbeteren.
surprise-kookgerei-webshop

Andere succesverhalen