11-15 van 15

Hoeveel bezoekers heeft jouw website nodig?

25-01-2022

Je hebt ongetwijfeld wel eens nagedacht over het doel van je website. Dient je website als digitaal visitekaartje, wil je meer leads voor je dienst genereren of wil je meer verkopen in je webshop? Elke website heeft een doel. In deze blog leggen wij stap voor stap uit hoe je kunt berekenen hoeveel bezoekers je nodig hebt om je doel te bereiken.

Lees meer

Gratis weergegeven worden in Google Shopping

05-11-2021

Google Shopping is de ideale manier om relevante bezoekers naar producten op je website te leiden. Voorheen was het laten weergeven van je producten in Google Shopping alleen mogelijk voor adverteerders, sinds eind 2020 is het ook mogelijk om je producten gratis in Google Shopping te vermelden.

Lees meer

DNS - de hoeksteen van het internet

27-11-2020

DNS – wat is dat? Je hebt er wellicht nog nooit van gehoord, maar er wel dagelijks tientallen keren gebruik van gemaakt. DNS staat voor Domain Name System, en zorgt voor de vertaling van een domeinnaam (zoals google.nl) naar een IP-adres.

Lees meer

De AVG in een notendop

25-11-2020

De AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) is inmiddels alweer een ruime tijd van kracht. Toch roept de AVG nog altijd vragen op. Niet zo gek: want zeker webshops, maar ook andere websites en eigenlijk iedere organisatie heeft met de AVG te maken.

Lees meer
11-15 van 15