Adverteren

Online adverteren voor meer bezoekers en resultaat

Reclame maken is één van de oudste manieren om je producten of diensten aan te bieden aan jouw doelgroep. In de wereld van online marketing kan je daar nog wat stappen verder in maken. Het voordeel is dat je doelgericht te werk kan gaan, zodat je jouw doelgroep bereikt op de juiste plaats en op het juiste moment. Zo kun je snel groeien en online succesvol worden. Er zijn veel verschillende manieren om online te adverteren. Welke manier bij jouw past hangt af van je doelgroep, doelstellingen en budget.

SEA

Deze afkorting staat voor Search Engine Advertising, adverteren op zoekmachines. Google is daarvan de bekendste. Wij kunnen precies aangeven hoeveel je betaald per klik. Zo heb je grip op de kosten en bereik je direct jouw klanten. Binnen Google heb je verschillende manieren om te adverteren. Zo kun je bovenaan in bepaalde zoekresultaten komen of je kunt adverteren via Google Shopping, zodat jouw producten zichtbaar zijn in Google. Jouw fysieke kantoor of winkel maak je meer zichtbaar door te adverteren op Google Maps. Het belangrijkste met SEA is wat investeer je en wat krijg je er uiteindelijk voor terug. Onze online marketing specialisten weten jouw resultaat te optimaliseren, zodat je gezond online kunt groeien.

Adverteren

Socialmedia adverteren

Is jouw doelgroep te vinden op een bepaald socialmedia kanaal. Dan kan het interessant zijn om via dat kanaal te adverteren om jouw content onder de aandacht te brengen, producten te verkopen of om meer verkeer naar jouw website leiden. Je kunt hier heel gericht adverteren op jouw doelgroep door bijvoorbeeld te richten op bepaalde interesses, leeftijdscategorie, locatie, gedrag, connecties of opleiding. Met behulp van remarketing of retargeting kun je de de doelgroep waar je eerder interactie mee hebt gehad opnieuw aanspreken. Op een slimme manier de advertentie campagnes opzetten is belangrijk. Daarnaast is het van belang om de juiste content in te zetten en de juiste vorm te bepalen. Welke tekst of welk beeld spreekt jouw doelgroep aan en welke type content, zoals video, animatie of foto heeft het meeste effect. Onze online marketing specialisten en ontwerpers zetten slimme campagnes voor jou op en creëren content die jouw doelgroep prikkelt!