Contentmarketing

Jouw content is goud waard

Op het juiste moment jouw boodschap overbrengen naar jouw gewenste doelgroep. Daar zet je contentmarketing voor in. Via verschillende kanalen en contentvormen weet je vertrouwen op te bouwen bij jouw doelgroep en leidt het tot gewenste acties of aankopen. Strategie en een goede beheersing van de juiste tools zijn essentieel, maar het belangrijkste is jouw verhaal en de boodschap daarin. 

Strategie

Voordat we content gaan creëren maken we gezamenlijk een plan. Wat is jouw verhaal en wat is jouw boodschap? Aan wie gaan we ons richten? Wat is het doel? Deze zaken en meer komen terug in de strategie. Zo bepalen we hoe we jouw verhaal gaan vertellen en welke kanalen we voor jouw het beste kunnen inzetten. 

Contentmarketing

Socialmedia kanalen

In de lijn van de huisstijl richten wij de gekozen socialmedia kanalen in. Daarnaast creëren we gezamenlijk een content kalender. Deze content, denk hierbij aan tekst, fotografie of video, creëeren wij voor je en we distribueren het volgens de contentkalender. Het type content en de frequentie hiervan wordt bepaald aan de hand van jouw strategie en budget. Met behulp van rapportages krijg je veel inzicht in jouw doelgroep. Je leert je doelgroep beter kennen en je krijgt inzicht in wat werkt om ze te bereiken of te laten converteren.

E-mailmarketing

Met behulp van distributielijsten bereik je jouw doelgroep met relevante content. Zo kun je bepaalde producten uitlichten, bepaalde nieuwsitems of blogs onder de aandacht brengen en meer verkeer genereren naar jouw website of socialmedia kanalen. Wij richten de e-mailmarketing software compleet voor jouw in, zodat deze tool meteen te gebruiken is. Daarnaast ontwikkelen wij gebruikersvriendelijke templates geheel in huisstijl, zodat het consistent is met jouw andere uitingen. De e-mailmarketing kunnen we ook koppelen aan jouw webshop, zodat er bijvoorbeeld een automatische herinnering wordt verstuurd aan iemand die een artikel in zijn of haar winkelmandje heeft laten liggen. Er kunnen ook automatisch distributielijsten worden gegenereerd op basis van aanschaf van bepaalde productgroepen. Zo kun je jouw content relevanter maken voor jouw doelgroepen. Met behulp van rapportages krijg je inzicht in welke content bij welke doelgroep het daadwerkelijk goed werkt.