Content creatie

Meerwaarde geven aan de inhoud

Content is king. Een gevleugelde uitspraak en helemaal waar. De inhoud is ongeveer 80% van je shop of website. Met andere woorden, het belangrijkste en relevantste voor je bezoekers. Dit dient ook zo behandeld te worden. 

Teksten schrijven

Specifiek tekst schrijven voor het web kent vele factoren. Wij zorgen dat jouw tekst beknopt is en tegelijk doorspekt met woorden waar jouw doelgroep in zoekmachines op zoekt. We maken het helder en relevant, zodat het vragen beantwoord en activeert tot de juiste actie. 

Afbeeldingen

Het gebied ‘fotografie’ is ontzettend breed. Is er behoefte aan productfotografie voor een webshop of is er een goed beeld voor een homepage of vervolgpagina vereist? Iedere fotograaf heeft zijn eigen handtekening of stijl. Om tot het juiste beeld te komen wat past bij jouw project, werken wij samen met meerdere fotografen. Sterker nog: we hebben er zelfs één in huis. 

Content

Illustraties

Een illustratie kan meer zeggen dan duizend woorden. Iconen, symbolen of tekens op je website, in je webshop of als onderdeel van je huisstijl. Wij ontwerpen ze of kiezen een gepaste familie die goed aansluit. 

Infographics

Wil je complexe informatie tot een simpel beeld presenteren. Dan is een infographic een effectief middel om de juiste boodschap over te brengen. Infographics bestaan in talloze verschijningsvormen. Het is een spel tussen het juiste beeld, tekst en grafische weergave van data. We geven het geheel vormgeven in jouw huisstijl.

Video

Om jouw website echt tot leven te laten komen bieden wij ook video producties aan. Bewegend beeld trekt de aandacht. Onbewust kan hier een bepaalde sfeer gecommuniceerd worden of juist dienen als instructie video. Video doet het daarnaast ook heel goed op social media. Een bedrijfsvideo of een video van een succesvol afgerond project is inzetbaar op de website, maar ook zeker op LinkedIn of op beurzen.