Vastenavendakkedemie

De Vastenavend Akkedemie ondersteunt iedereen die zich wil ontwikkelen of verdiepen in alle facetten die met het Vastenavendfeest te maken hebben. Dat doen ze met een divers aanbod aan workshops, trainingen, inspiratiesessies, lezingen, studiereizen, etc. Het aanbod, dat gedurende het jaar wordt uitgebreid, is nu vooral gericht op het ontwerpen en bouwen voor de Vastenavendoptocht. De komende jaren breiden we dit verder uit met o.a. muziek en theater.

vastenavend-akkedemie-logo

Vastenavend Akkedemie

Klantwens

Een brug slaan tussen onderwijs, hobby & professie. Een kennisplatform opzetten waarbij kennis en kunde samenkomen met als doel bij te dragen aan het behoud en het verhogen van de kwaliteit van het bouwen, maar ook op te leiden in bestaande en nieuwe bouwtechnieken. In eerste instantie vraag en aanbod bij elkaar brengen in de wereld van de ‘bouwclubs’. Als dit succesvol blijkt, en gezien de grote belangstelling vanuit de stad lijkt dit zo te zijn, worden daar de deelgebieden ‘muziek’, ‘toneel’ en ‘dialect’ hieraan toegevoegd. De Vastenavend Akkedemie dient een professionele uitstraling te hebben en moet een sterke verbinding tussen het verenigingsleven, bedrijven en onderwijs in het culture veld. 

Oplossing

Fastware heeft de structuur uitgedacht en op basis van diverse klantreizen de juist ‘flow’ voorgesteld. Hoe gebruikt een bouwer het platform? Maar ook hoe een instructeur van een workshop de achterkant wil gebruiken. In samenwerking met de Stichting Vastenavend zijn we tot een digitale huisstijl gekomen. Bezoekers van jong tot oud vinden hun weg op het platform en hebben zich aangemeld voor de aangeboden workshops, inspiratiesessies of lezingen. Het eerste schooljaar van de Akkedemie is een groot succes te noemen waarbij wij in ieder geval trots zijn op het eindresultaat en dat we hier een bijdrage aan hebben geleverd. 

Vastenavend Akkedemie_Mobiel_case

Hosting
Interactie ontwerp
Responsive
Social media
Strategie
Visueel ontwerp
Website