Domein & hosting

Snel, veilig en stabiel

Of je nu een grote webshop hebt met veel bezoekers of gewoon een eenvoudige website. Jouw nieuwe of bestaande website moet altijd bereikbaar en snel toegankelijk zijn. Je registreert je domein en extensie eenvoudig en snel via Fastware. Check hieronder of jouw domeinnaam nog beschikbaar is.

Domein registratie

Als je een geschikte domeinnaam hebt gevonden die beschikbaar is, dan kun je contact met ons opnemen om de domeinnaam te laten registreren. Fastware is erkend partner van diverse registrar organisaties, waardoor we vrijwel elke domein-extensie voor je kunnen registreren. Na de registratie van je domeinnaam monitoren wij deze 24/7 en beveiligen we het middels DNSSEC. De DNS kan worden beheerd via ons servicepanel. 

webhosting

Hosting

Wij kunnen je nieuwe óf bestaande website hosten in een stabiele en veilige hosting omgeving. Ons eigen (cloud)platform is dusdanig ingericht dat het aan strenge eisen voldoet. Op deze manier kunnen we de stabiliteit en veiligheid waarborgen. Enkele kenmerken van ons platform zijn:

  • Redundante internetverbindingen
  • Professionele koelvoorziening (cold corridors)
  • Noodstroomvoorziening
  • Alle hardware-onderdelen minstens dubbel uitgevoerd (geen single point of failure)
  • VM Ware virtualisatieplatform
  • High availability
  • Backups
  • 24/7 uptime monitoring
  • Dataopslag binnen Nederland

E-mail

Op het gebied van e-mail kunnen wij je volledig ontzorgen. Wij bieden e-mail aan op basis van de standaard protocollen IMAP / POP3 / SMTP. Met IMAP worden alle e-mails en mappen op onze servers bewaard. Zo blijft je mail altijd en overal veilig toegankelijk en heb je altijd een back-up. Jouw mailbox kan ingesteld worden op elk apparaat met een internetverbinding. Daarnaast kun je de e-mail via webmail raadplegen.

SSL

Wij leveren elke website en webshop en applicatie altijd op met een SSL Certificaat. We gaan voor het beste. Dit is een must voor het beveiligen van alle persoonsgegevens op uw site. Voor webshops is dit zelfs wettelijk verplicht. Hieronder treft u de eigenschappen van ons uitgebreidste certificaat. 

VPS

Voor specifieke wensen kunnen wij een Virtual Private Server inrichten op één van onze servers. Heb je bijvoorbeeld meerdere websites of webapplicaties waar specifieke software voor benodigd is, dan biedt een VPS stabiliteit, veiligheid en snelheid.   

Spam

Al jouw mailverkeer wordt standaard gefilterd door onze spamfilter om spam, phishing en ransomware tegen te houden. Dit doen we zowel voor inkomend als uitgaand mailverkeer. Zo ben je extra beschermd tegen alle dreigingen die via e-mail binnen kunnen komen. Al onze domeinen worden standaard voorzien van SPF, DKIM en DMARC records om spoofing en ander misbruik van jouw domeinnaam tegen te gaan.

Als beste getest

Onze e-mail, domein en hosting behoren tot de best getesten volgens internet.nl van het Platform Internetstandaarden. Daar zijn wij trots op!

ICT uit de Cloud en Cybersecurity

Wij werken nauw samen met ons zusterbedrijf Invision ICT. Zo kunnen wij veel diensten aanbieden ten behoeven van de digitalisering van jouw bedrijf of organisatie. Je wilt een ICT-omgeving waar je medewerkers, partners en relaties veilig kunnen samenwerken. Snelle toegang tot applicaties en informatie vanaf ieder device. Voor iedere omgeving en organisatie bieden wij de juiste oplossing. We zijn cloud minded specialisten op gebied van cybersecurity, databeveiliging en disaster recovery oplossingen. Continuïteit, bescherming van data en ontzorging van de gebruikers zijn speerpunten van onze ICT-adviezen.