Websites

Wat wil jij delen?

Diensten of producten aanbieden, leads genereren, een portfolio exposeren, verhalen delen, een platform voor een subcultuur, bedenk het maar. Er is heel veel mogelijk met een website. Wij ontwikkelen websites die visueel aansluiten bij jouw huisstijl, die een digitaal verlengstuk zijn van de onderneming en doel en doelgroep bij elkaar brengen. Gebruiksvriendelijk, betekenisvol en uniek. Gebouwd met een bewezen techniek en geplaatst in een zeer veilige en stabiele hosting omgeving. 

Type websites

Een website tref je in veel verschillende soorten aan: Informatief, zakelijk, sociaal, blog, magazine, landing, portfolio, onepage, noem maar op. Wij vertalen jouw wensen en strategische doelstellingen naar de juiste type website. 

websiteing

Responsive

Onze websites zijn altijd responsive. Dat wil zeggen, ze schalen mee naar de verschillende apparaten waarop ze te bezoeken zijn. Denk aan je mobiele telefoon of een tablet en uiteraard een laptop of desktop computer. De beeldschermen die hieraan gekoppeld zijn kunnen van groot formaat zijn en hoge resoluties weergeven. Ook daar moet jouw website goed op kunnen shinen. 

Up-to-date

De techniek staat niet stil. Dit geldt zeker voor websites en de platformen waar deze op draaien. Het CMS (Content Management Systeem) zorgt voor een stukje beheer gemak van jouw content, veiligheid en functionaliteit. Wij houden onze systemen actief bij en dragen zorg voor goede updates, voor goede en veilige werking van jouw website. Ook ons eigen hosting platform houden wij altijd in topconditie. Op deze manier garanderen wij een hoge 'uptime'. 

Uitbreidbaar

Een bestaand software pakket koppelen aan de website, een koppeling maken met een ticketing systeem, het integreren van jullie socialmedia kanalen en nog veel meer is mogelijk. Onze websites zijn door middel van API’s of andere koppelingen altijd uitbreidbaar. Wij controleren elke uitbreiding of plugin of deze voldoet aan onze standaarden. “Fastware proof” noemen wij dit. Zo blijft jouw website veilig en betrouwbaar.