Blogs

Onze ervaringen, meningen of gewoon mooie verhalen over ons vakgebied. Deze worden allemaal verzameld in onze blogs!

Zoeken
 • De AVG in een notendop

  Geplaatst op 11-09-2019

  De AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) is inmiddels al weer ruim een jaar van kracht. Was jouw reactie dezelfde als die van velen: “Zo lang al?” Vorig jaar lente werd dit geïntroduceerd, maar het roept nog altijd vragen op. Niet zo gek: want zeker webshops, maar ook andere websites en eigenlijk iedere organisatie heeft met de AVG te maken.

  Lees meer » Reacties (0)
 • Tien jaar evolutie van visuele ontwikkelingen

  Geplaatst op 21-08-2019

  Bij het ontwerpen van een nieuwe website hebben we continu te maken met veranderlijke technieken en trends die elkaar blijven opvolgen. Dit is allemaal van invloed op de uitstraling een website. De evolutie van een websites is al een aparte blog waard. We concentreren ons in deze blog op visuele ontwikkelingen, met name die van de laatste tien jaar. In die periode zijn vele verschillende designvormen voorbij gekomen.

  Lees meer » Reacties (0)
 • Hoe DigiToegankelijk is jouw website?

  Geplaatst op 09-07-2019

  Een restaurant met een speciale ingang voor rolstoelen, een camping die rekening houdt met mindervaliden. We vinden het allemaal heel normaal. We reageren zelfs verontwaardigd als het niet zo is. Maar hoe is dat met jouw website? Houd jij al rekening met mindervaliden?

  Lees meer » Reacties (0)
 • Een font zegt heel veel

  Geplaatst op 14-12-2018

  Bij online font gebruik loop je nog weleens ergens tegenaan. Op drukwerk heb je volledige controle over het afbreken van zinnen en het uitlijnen van je tekst. In een responsive ontwerp gaat dit toch net iets anders. Daar bepaalt de browser wel hoe de zin of kop wordt afgebroken. Daar heb je dan een prachtige H1 voor bedacht maar schiet het laatste woord net naar de volgende regel. Je zult de controle uit handen moeten geven, gelukkig zijn er nog genoeg facetten waar je wel grip op blijft houden.

  Lees meer » Reacties (0)
 • Veilige wachtwoorden?

  Geplaatst op 28-11-2018

  Wachtwoorden worden in vrijwel ieder systeem gebruikt om toegang te krijgen tot afgeschermde informatie. Zaak dus om daar zorgvuldig mee om te gaan - toch? Helaas... de praktijk is vaak anders.

  Lees meer » Reacties (0)
 • Beweging geeft betekenis

  Geplaatst op 02-11-2018

  Beweging maakt een User Interface aantrekkelijk en toegankelijker. Transities zorgen voor eenheid binnen je website. Het ziet er realistischer uit en zorgt ervoor dat uw website een professionele uitstraling heeft.

  Lees meer » Reacties (0)

Nog dieper ingaan op de materie?

Bel ons gerust!

0164 - 23 02 10