1-10 van 13

Op naar de volgende stage

17-01-2023

Mijn naam is Tim Sebregts, 17 jaar oud, woon in Roosendaal en ik heb stagegelopen bij Fastware. Ik liep stage als marketeer van september t/m januari. In deze blog neem ik jullie mee in een werkdag van een stagiair bij Fastware.

Lees meer

Het hoeft niet mooi te zijn

06-07-2022

Als ontwerper of vormgever wil je eigenlijk niets liever dan de wereld mooier maken. Maar zoals de Engelse zeggen “beauty is in the eye of the beholder”. Dat is ook meteen de crux. Wij maken toegepaste kunst. Oftewel kunst met een functie. Hetgeen we hier ontwerpen mag mooi gevonden worden, maar hoeft dit niet te zijn. 

Lees meer

Meer verkopen doe je met content!

16-06-2022

Om financieel gezond te blijven en een winstgevende toko te zijn is het van belang dat jouw fantastische producten of diensten worden afgenomen. Je blijft niet achter op je concurrenten en je brengt je onderneming online onder de aandacht. Hoe je dat doet? Met content! 

Lees meer

WordPress 6.0 is gearriveerd! Wat betekent dit voor jouw website?

03-06-2022

De grote WordPress 6.0 versie update is vrijgegeven. Deze grote update brengt een hoop nieuwe features en verbeteringen met zich mee waar je als website-eigenaar, beheerder, content maker of ontwikkelaar niet op kan achter blijven. De vraag is niet of je over gaat naar WordPress 6, maar wanneer en hoe! 

Lees meer

Wat maakt jouw onderneming uniek?

24-03-2022

Iedereen is uniek en wat ons betreft is ook elke onderneming uniek. Niet zozeer in hetgeen wat ze doen maar juist op de manier waarop ze het doen of misschien belangrijker nog waarom men iets doet... 

Lees meer

Hoeveel bezoekers heeft jouw website nodig?

25-01-2022

Je hebt ongetwijfeld wel eens nagedacht over het doel van je website. Dient je website als digitaal visitekaartje, wil je meer leads voor je dienst genereren of wil je meer verkopen in je webshop? Elke website heeft een doel. In deze blog leggen wij stap voor stap uit hoe je kunt berekenen hoeveel bezoekers je nodig hebt om je doel te bereiken.

Lees meer

Gratis weergegeven worden in Google Shopping

05-11-2021

Google Shopping is de ideale manier om relevante bezoekers naar producten op je website te leiden. Voorheen was het laten weergeven van je producten in Google Shopping alleen mogelijk voor adverteerders, sinds eind 2020 is het ook mogelijk om je producten gratis in Google Shopping te vermelden.

Lees meer
1-10 van 13