1-10 van 15

Gaatjes vullen met plaatjes. Gaat Generative fill ontwerpers helpen of vervangen?

23-06-2023

"Plaatjes vullen geen gaatjes", maar daar brengt AI verandering in. Hoe gaan onze ontwerpers om met AI (Artifical Intelligence)? AI baant zich overal een weg om van toegevoegde waarde te zijn. Zo ook in de ontwerpwereld kunnen we met tekstopdrachten beeld genereren die bruikbaar zijn in ontwerp of het geeft de inspiratie om tot waanzinnige ideeën te komen!

Lees meer

Google Marketing Live 2023: Alles wat je moet weten

31-05-2023

Google Marketing Live is het jaarlijkse evenement waar Google de nieuwste productinnovaties op het gebied van advertenties laat zien. Dit jaar vond het evenement plaats op 23 mei 2023 en was het volledig virtueel te volgen. In deze blog zetten we de belangrijkste aankondigingen en inzichten op een rijtje die relevant zijn voor marketeers en ondernemers.

Lees meer

Op naar de volgende stage

17-01-2023

Mijn naam is Tim Sebregts, 17 jaar oud, woon in Roosendaal en ik heb stagegelopen bij Fastware. Ik liep stage als marketeer van september t/m januari. In deze blog neem ik jullie mee in een werkdag van een stagiair bij Fastware.

Lees meer

Het hoeft niet mooi te zijn

06-07-2022

Als ontwerper of vormgever wil je eigenlijk niets liever dan de wereld mooier maken. Maar zoals de Engelse zeggen “beauty is in the eye of the beholder”. Dat is ook meteen de crux. Wij maken toegepaste kunst. Oftewel kunst met een functie. Hetgeen we hier ontwerpen mag mooi gevonden worden, maar hoeft dit niet te zijn. 

Lees meer

Meer verkopen doe je met content!

16-06-2022

Om financieel gezond te blijven en een winstgevende toko te zijn is het van belang dat jouw fantastische producten of diensten worden afgenomen. Je blijft niet achter op je concurrenten en je brengt je onderneming online onder de aandacht. Hoe je dat doet? Met content! 

Lees meer

WordPress 6.0 is gearriveerd! Wat betekent dit voor jouw website?

03-06-2022

De grote WordPress 6.0 versie update is vrijgegeven. Deze grote update brengt een hoop nieuwe features en verbeteringen met zich mee waar je als website-eigenaar, beheerder, content maker of ontwikkelaar niet op kan achter blijven. De vraag is niet of je over gaat naar WordPress 6, maar wanneer en hoe! 

Lees meer

Wat maakt jouw onderneming uniek?

24-03-2022

Iedereen is uniek en wat ons betreft is ook elke onderneming uniek. Niet zozeer in hetgeen wat ze doen maar juist op de manier waarop ze het doen of misschien belangrijker nog waarom men iets doet... 

Lees meer
1-10 van 15