15-11-2023
Ai, Ai, Ai…Creatie blijft toch mensenwerk!
Ai, Ai, Ai! Heb jij onze AI gegenereerde man met 6 vingers gezien? Hier is het niet helemaal goed gegaan met AI. Het betekent niet dat wij helemaal niets met AI te maken willen hebben, integendeel! Enkel zijn wij ervan overtuigd dat je de mens niet kan weglaten in deze samenwerking. 

 

Generative AI - De synergie tussen mens en machine 

Jouw favoriete AI-tool moet je namelijk wel goed voeden anders kan het heel erg misgaan, zoals je ziet. Velen hebben inmiddels ChatGPT al vragen gesteld of opdrachten laten uitvoeren. Ontzettend handig en het kan je ook een hoop werk uit handen nemen! Het geheim zit hem wel in de juiste opdrachten geven, in jargon noemen we dit goed kunnen prompten.

Bij Fastware gaat innovatie hand in hand met menselijke creativiteit. We duiken steeds dieper in de fascinerende wereld van Generative AI en omarmen deze technologie, terwijl we tegelijkertijd geloven dat creatie mensenwerk blijft. Wij zien de essentie van creatie zitten in menselijke visie, strategie en vakmanschap. Door AI te omarmen, verrijken we onze creatieve mogelijkheden, waardoor we grenzen verleggen en innovatieve oplossingen kunnen bieden aan onze relaties. Kortom, Generative AI is onze partner in creativiteit en geen vervanger van menselijke creatie. Creatie blijft toch mensenwerk! #creativetech

Menselijke visie in digitale kunst

Onze ontwerpers bij Fastware werken samen met Generative AI-tools, zoals Firefly, DALL-E en Midjourney om verbluffende visuals te creëren. We gebruiken deze tools als een krachtige aanvulling, waardoor we de creatieve grenzen kunnen verleggen of net wat sneller een alternatieve variant kunnen tonen. Van unieke grafische elementen tot gepersonaliseerde ontwerpelementen, Generative AI voegt een extra laagje toe aan het ontwerpproces waarin de ontwerper aan de touwtjes blijft trekken. 

AI als bondgenoot in marketingstrategie

In de wereld van marketing is het gebruik van Generative AI als het hebben van een hyperintelligente assistent. De moderne marketeer kan haast niet meer zonder! We maken gebruik van AI-marketingtools, zoals ChatGPT, Performance Max, On-Page SEO Checker om campagnes te analyseren en uit te voeren, webpagina’s te auditen of om content te genereren. Door de analytische kracht van AI te combineren met menselijke inzichten en creativeit, optimaliseren we marketingcampagnes en strategieën voor maximale impact.

Samensmelting van code en creatie

Bij Fastware geloven we dat webontwikkeling meer is dan alleen code schrijven. Onze developers zijn magiërs die creëren. Met behulp van AI in webdevelopment, zoals ChatGPT, brengen we interactieve en boeiende functionaliteiten naar onze websites. ChatGPT zou een hele websitecode kunnen schrijven. Het helpt onze developers vooral om te debuggen, problemen op te lossen of om meer kennis bij te brengen over bepaalde programmeertalen. Er blijft dan meer tijd over voor het complexere werk. Het is de harmonie tussen menselijke coding-expertise en de intelligentie van AI die leidt tot grensverleggende online-ervaringen.

Bekijk het platform van het dedicated development team van Fastware, Creative Tech.

Creative Tech

AI voor jouw organisatie

Wil je weten waar en hoe AI kan ondersteunen bij het online succes van jouw organisatie? Ga met ons in gesprek en we helpen je verder. Vul onderstaand contactformulier in of bel ons op 0164 23 02 10.