Ontdek-historisch-bergen-op-zoom

Stadsgidsen Bergen op Zoom

Stadsgidsen Bergen op Zoom heeft als doel het levendig houden van het Bergs cultuurhistorisch erfgoed en een bezoek aan de stad onvergetelijk te maken! Met behulp van online beleving wil men meer bezoekers naar Bergen op Zoom trekken. 

Meer bezoekers naar de stad door online beleving

De nieuwe website zorgt ervoor dat er veel meer bezoekers activiteiten boeken. Met moderne fotografie en een nieuw eigentijds visueel ontwerp laat de websitebezoeker de Bergse monumenten bijna aanraken. In combinatie met socialmedia, de agenda en actualiteiten die in beeld worden gebracht kun je niet om de activiteiten heen. Voor deze activiteiten kun je via de website de tickets kopen. Dit werkt ook uitstekend met je smartphone, voor als je bijvoorbeeld ter plaatse snel een activiteit wilt afnemen.  

< >
Responsive | smartphone, tablet
Responsive | desktop
reserveren

Digitalisering maakt het beter en leuker

Zoals iedere organisatie zijn ook de Stadsgidsen gebaad bij procesverbetering en automatisering. Door samen de (interne)klantreizen te analyseren hebben we processen op gebied van aankoop, financiële administratie, boekhouding en planning & coördinatie weten te verbeteren en een automatiseringsslag weten te maken. Dit levert een tijds- en kostenbesparing op en fouten worden gereduceerd. 

Efficiënte en overzichtelijke administratie

Het online boeken van de activiteiten is voor de websitebezoekers eenvoudig en gebruikersvriendelijk. Voor de Stadsgidsen Bergen op Zoom geeft het een enorme efficiëntie winst. Als er een ticket wordt besteld via de website, dan wordt deze automatisch gegenereerd naar een PDF en naar de koper toe gemaild. Ook de VVV in Bergen op Zoom en vrijwillige gidsen ter plaatse kunnen eenvoudig tickets in het systeem boeken. Ontvangen gelden komen direct op de juiste plaats binnen en worden administratief op één plaats afgehandeld. Een dashboard geeft zicht in de statistieken en administratie. Door een koppeling met het boekhoudprogramma wat wordt gebruikt, zijn debiteuren, betalingen, facturen, mutaties en grootboekrekeningen gekoppeld en hoeft er niets handmatig opnieuw worden ingevoerd.

Sneller en gemakkelijker plannen en coördineren

De organisatie heeft ruim 90 vrijwilligers die inzetbaar zijn als verschillende soorten gidsen. Zo zijn er vrijwilligers betrokken als monumentengidsen, stadsgidsen en gidsen voor speciale wandelbelevingen. De coördinatie van inzet en indeling van deze vrijwillige gidsen vraagt om een planning. Dit is was een arbeidsintensief proces van inroosteren, (vervolg)communicatie en mutaties verwerken. Deze processen hebben we samen weten te automatiseren in een planning applicatie achter de website. Het verbetert de efficiëntie en de vrijwilligers wordt meer gebruikersgemak geboden om hun beschikbaarheid op te geven.

Ontdek Historisch Bergen op Zoom!

Niets houd je meer tegen een gestroomlijnd bezoek te brengen aan Bergen op Zoom om de cultuur en de historie te beleven. De vrijwillige gidsen van Stadsgidsen Bergen op Zoom staan voor je klaar om verhalen tot leven te brengen en geheimen te ontrafelen!

www.stadsgidsen-bergenopzoom.nl

ticketskopen
E-mail
Hosting
Interactie ontwerp
Responsive
Strategie
Visueel ontwerp
Webapplicatie
Webshop
Website