_DSC0078def

Specialist in cementbekleding 

Een wereldspeler van top niveau. Conpipe en Fastware gaan al wat jaren terug. Waarin wij met name regionaal opereren, zien we Conpipe de hele wereld over gaan. Met expertises op het gebied van diverse typen buizen waarin olie, water, gas of andere zaken vervoerd kunnen worden, positioneren ze zich zelf als aanvulling op het ontwikkelteam van hun opdrachtgevers. 

Logo_Conpipe
Mockup_conpipe

Van gedateerd naar modern

De vorige website was gebouwd op een inmiddels verouderd systeem en daarmee op technisch vlak niet meer van deze tijd, visueel kwam het niet meer overeen met de huidige identiteit en gewenste uitstraling. Daarnaast was de inhoud op de website, wat wij graag 'content' noemen, gedateerd. Alle redenen om de site een nieuw ontwerp toe te kennen en door te ontwikkelen op een nieuwer systeem. 

In een vloeiende beweging van orientatie naar contact

We hebben gekozen voor een professionele uitstraling waarin gebruikt gemaakt is van een strak modern font. De kleurstelling komt nu overeen met de meest recente huisstijl kleuren. De kleuren en iconen voor de diverse industriëen en toepassingen treffen we door de hele site consequent aan. Alle teksten hebben wij laten vertalen zodat het gebruikte jargon aansluit bij de doelgroep.

Alles is ingericht zodat men een brochure kan downloaden om vervolgens in contact te komen. Met andere woorden, het genereren van nieuwe leads. 

www.conpipe.com

Conpipe_Sfeer
E-mail
Hosting
Interactie ontwerp
Redactie
Responsive
Visueel ontwerp
Website