fastfruit-banner

Fris, fruitig en duurzaam: Fastfruit!

Duik in een wereld waar sprankelende frisheid en pure smaken samenkomen in elke bubbel, met Fastfruit’s revolutionaire verfrissende drankjes. Hun belofte? Een verfrissende ervaring die niet alleen je smaakpapillen prikkelt, maar ook onze planeet respecteert. 

Een product van verbeelding

In alle openheid: Fastfruit is een product van onze verbeelding. Dit avontuur begon als een uitdaging voor onze designafdeling: een kans om de creativiteit verder te laten ontplooien zonder beperkingen die een project soms met zich meebrengt. De opdracht was helder, maar niet eenvoudig: ontwerp een webshop die bruist van kleur en verfrissende energie voor een volledig fictief merk. 

Digitale speeltuin

Waarom een fictief merk? Om lol te maken en gewoon lekker los te gaan in een digitale speeltuin! Dat prikkelt de creativiteit en helpt om andere mogelijkheden te onderzoeken. De kleurrijke en verfrissende aspecten van fruit hebben wij gepresenteerd in een digitale vorm. Levendig en bloeiend, iets wat de zintuigen prikkelt. Zelfs zonder iets te proeven!

Meer dan een plaatje

We hebben niet alleen een webshop ontworpen; we hebben een ervaring gecreëerd, een fruitschaal waar bezoekers de vruchten van willen plukken. Hoewel je het nooit echt zou kunnen proeven, krijg je eigenlijk al een idee hoe het in werkelijkheid zou smaken. Het project geeft ons portfolio een case met waarin wij ons lekker hebben laten gaan. Animaties, frisse kleuren en interactieontwerp. Je vindt het allemaal terug in Fastfruit.

Dus, ben je klaar om de dorst te lessen met een frisdrank die écht verschil maakt? Probeer Fastfruit, en duik in een golf van verfrissing. Proost! Op fris, fruitig en duurzaam drinkgenot.

Fastfruit - webdesign mockup - 2023
Animatie
Interactie ontwerp
Responsive
Video
Visueel ontwerp
Webshop
Website